Welcome to Various Kids Wear Wholesale!
All stock is 100% brand new.
For more information, please feel free to call us at
+6012-701 2582 or email us at variouswear@gmail.com.

Sunday, December 11, 2016

MINI TV MP4

 ~SUNDAY 11/12/2016~
READY STOCK
 MINI TV MP4
#1858


 
 
 
 
SERBA SALAH DIBUATNYA. ANAK NAK TENGOK KARTUN TAPI DATA INTERNET DAH NYAWA2 IKAN. LEPAS NI DAH TAKLEH ONLINE LAA....
..
Ibu2 pernah tak andaa gelabah sbb data phone selalu habis dek kerana anak tengok kartun kat youtube? Asik nk kena langgan data jee..tak habis-habis kena menabung kt top up.
.
Tak bagi anak tengok kartun, asik meragam tak habis. Dah bagi tengok, runsing pasal nak kena topup lagi. Arrggghhh..serba salah dibuatnya.
.
Naahh..sekarang tak perlu nak susah hati lagi. Ada jalan penyelesaian..mp4 yang diisi penuh dengan pengisian cerita-cerita kartun kegemaran kanak-kanak.
bgtau ja nak berapa unit.
-----
⏩KEISTIMEWAAN ⏪
-----
✔..FULL HD LCD -Sgt jelas kualiti Video
✔..SPEAKER 10X LEBIH KUAT DARI HP PALING MAHAL
✔..BATT BOLEH CAS
✔..SUPPORT KEBANYAKKAN FORMAT VIDEO & MP3
✔..FREE PERISIAN VIDEO QURAN & PENDIDIKAN AGAMA YG SGT2 BERMANFAAT TERMASUK LIST INDEX
✔ °°BOLE MASUK PENDRIVE DAN SD CARD
.
🔜ISI KANDUNGAN
🚼mengandungi lebih kurang 200 video kartun yg ditapis dan sesuai utk semua knak2 islaam..bukan setakat hiburan semata2, juga dimuatkan dgn video doa2 harian,zikir,pembelajaran awl kanak2 dan lagu2 mmg complete pakej
1 ➡ belajar alif ba ta
2 ➡ Doa dan zikir
3 ➡ Voice of ummi
4 ➡ kisah nabi & rasul
5  ➡ nasyid
6  ➡ Belajar abc
7 ➡ lagu kanak2 ( alif&mimi, pd zaman dahulu, didi&friends, upinipin )
8 ➡ dan banyak lagi
bukan anak2 je suka,ibu bapa pon layan sekali terutama bapak.hehe
.
📒KELEBIHAN PRODUK📒
✅jimat kuota tenet
✅blh tgok mana2 shaja kedai mkn,dlm kete atau balik kmpung
✅x perlu dah berebut fon andaa dgn anak2 kebarangkalian utk pecah mmg tiinggiii sbb sy pernah alaminya😅
✅paling penting anak2 dpt berhibur
Size : 3PCS
3pcs = RM 390 (Exclusive 6% gst)

No comments:

Post a Comment

.
 

Copyright © 2010 Phone: +6012-7012582 Email:variouswear@gmail.com